Het Bestuur

 Het bestuur van de Social Hub bestaat uit (oud-)studenten van de TU Delft die zich op part-time basis inzetten om de stichting draaiende te houden. 


VOORZITTER

Ricardo Boon

Ricardo is afgestudeerd Technische Bestuurskunde student aan de TU Delft .Tijdens zijn studie heeft hij een aantal commissies gedaan bij Curius, de OWee van 2021 georganiseerd en daarnaast ook meegeholpen aan de eerste editie van Student Doet. Alle ervaring die hij in die jaren heeft opgedaan zet hij nu vol enthousiasme in als voorzitter bij De Social Hub.

‘Tijdens mijn studententijd heb ik de leukste mensen leren kennen terwijl ik dingen aan het organiseren was met commissies of een bestuur, en heb ik tegelijk ook gezien hoeveel studenten samen eigenlijk voor elkaar kunnen krijgen. Voor mij komt dit allemaal samen in De Social Hub: met heel veel enthousiaste mensen samen impact maken op de stad Delft en alles wat daarbuiten met studenten te maken heeft.’

SECRETARIS

Stos van Lynden

Stos is vierdejaars werktuigbouwkundige aan de TU Delft. Heeft geen grote trackrecord hier op maatschappelijk gebied, maar met zijn 21 jaren jong ligt de weg naar impact voor hem open. Stiekem wel al meegepraat met werkgroepen rondom corona en studentenwelzijn, en dus niet helemaal onbekend in de studentenwereld. Stos houdt zich veel bezig met de interne zaken van de Social Hub, zodat alles op orde blijft!

‘Ik ben niet zo van de persoonlijke tekstjes dus gebruik deze ruimte om een kleine oproep te doen: wil jij je net als ik inzetten en leren hoe de studentenwereld in elkaar zit? Hit me up!’

HOOFD COMMUNICATIE

Zomer van Noord

Zomer is in september van 2023 aan haar Master Applied Mathematics aan de TU Delft begonnen. Naast haar bachelor heeft ze zich ingezet als bestuurslid voor het UNICEF Student Team Delft en is ze onderdeel geweest van de Commissie Externe Betrekkingen van het DSC. Sinds september 2023 is zij als bestuurslid aan de slag gegaan bij de Social Hub!

“Mijn interesses liggen in de politiek en maatschappelijke problemen. Ik vind het leuk om met mede studenten samen te werken en zo ons doel te bereiken. Deze elementen kan ik perfect combineren bij de Social Hub!”

PENNINGMEESTER

Noortje van der Meulen 

Noortje is inmiddels bezig met haar master Complex Systems Engineering & Management aan de TU Delft. Tussen haar bachelor Technische Bestuurskunde en haar master, heeft zij een jaar in het bestuur gezeten van de bijbehorende studievereniging. Eind 2022 is Noortje gestart bij de Social Hub als Vice-Voorzitter & Communicatie. 

“De verschillende ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn bestuursjaar neem ik mij naar mijn activiteiten binnen de Social Hub. Ik vind het leuk om te zorgen dat de student affiniteit creëert met de maatschappij, en dus geënthousiasmeerd wordt. De Delftse hersenen gebruiken en met elkaar iets moois neerzetten.”

De Oprichters

OPRICHTER

Thomas Spruijt

Na het afronden van de bachelor Technische Bestuurskunde is Thomas de master Complex Systems Engineering gaan volgen aan de TU Delft. Sinds het begin van corona in 2020 zet hij zich in om studenten maatschappelijk meer betrokken te maken. 

 

'Corona heeft mijn maatschappelijke betrokkenheid en dat van vele anderen om mij heen in een stroomversnelling gebracht. Mijn doel? Elke student die zich wil inzetten voor de samenleving, op wat voor manier dan ook, ruimte te bieden om zich op een eigen manier te ontplooien en dit te laten bewerkstelligen.'

Lees meer over Thomas in het interview met het AD!

OPRICHTER

Thijs de Jongh 

Thijs studeerde Technische Wiskunde en Natuurkunde aan de TU Delft en is overgestapt naar econometrie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Sinds het begin van corona heeft hij zich ingezet om de schakel tussen studenten en beleid te verkleinen. 

 

‘Studenten hebben zich in verschillende steden georganiseerd tijdens de coronacrisis, maar in Delft zijn we het verst. Hoe dat komt? Ik denk dat we in Delft een algemene houding meekrijgen van: niet zeuren, maar gewoon problemen aanpakken. Momenteel knopen we, onder andere met hulp van KIVI, alle initiatieven in verschillende studentensteden aan elkaar, zodat niet iedereen overal het eigen wiel zit uit te vinden.’

Wil je meer weten of Thijs? Lees zijn interview in De Ingenieur!

Op de hoogte blijven?

Volg ons op LinkedIn om niks te missen!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp