Wie?

Ontdek welke personen en partijen betrokken zijn bij het realiseren van De Social Hub. Zonder onze nauwe samenwerkingen zou geen enkel project tot stand kunnen komen.

Team

Sinds augustus 2022 is de structuur van de Social Hub drastisch veranderd. Van zelfstandige studenten met gevoel voor sterke communicatie tot een sterke groep met een duidelijk doel voor ogen en de benodigde  organisatiestructuur ter beschikking. Bekijk hier welke bestuursleden momenteel actief betrokken zijn.

Partners

Naast de actieve bestuursleden werkt de Social Hub nauw samen met verschillende partners, van de Gemeente Delft tot aan de onderwijsinstellingen. Ook zijn er verschillende lokale, nationale, en wie weet in de toekomst ook internationale verbanden. Zie hier welke lijntjes al liggen en welke nog gaan komen.

Wij staan voor duurzaam doorgroeien. 

We faciliteren en ondersteunen nieuwe initiatieven vanuit studenten, door problemen in de maatschappij te signaleren en studenten, gemeenten en onderwijsinstellingen te motiveren om samen te werken. Door het opzetten van korte lijntjes en het aangrijpen van momentum maken we samen een positieve impact op de maatschappij.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op LinkedIn om niks te missen!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp