Hoe bereiken wij ons doel?


Netwerk

De fundering van elke goede samenwerking is nauw contact. Door een sterk netwerk van studenten en andere partijen zijn de lijntjes bij de Social Hub kort. Frisse ideeën worden zo snel realiteit, en dat is hoe we het graag zien. 

Can-do mentaliteit

Onze studenten laten zich niet zomaar van hun pad slaan, en de lat leg je zelf. Door een proactieve houding en ervaring uit veel succesvolle initiatieven bereiken we meer dan verwacht.

Ondersteuning

Door actieve begeleiding van projecten kunnen we helpen alle facetten van een initiatief op te laten bloeien: organisatiestructuur, sollicitaties, financiering, politieke contacten en meer. Zo is de Social Hub vruchtbare grond voor nieuwe maatschappelijke projecten. 

Signaleren,
Inspireren, en Faciliteren

Deze drie pijlers tekenen onze werkwijze. Allereerst moet duidelijk worden waar actueel de knelpunten liggen in de maatschappij. Vervolgens worden de juiste partijen benaderd en aan elkaar gekoppeld om een invloedrijke samenwerking mogelijk te maken.

Signaleren

In beeld brengen van en inspelen op wat er speelt in het studentenlandschap. Zowel vanuit het oogpunt van de student als die van de bestuurder.

Inspirereren

Delen van kennis en best practices met andere organisaties en mensen om zo veel mogelijke positieve maatschappelijke impact te bewerkstelligen.

Faciliteren

Ondersteunen van verschillende soorten vrijwilligerswerk en (maatschappelijke) initiatieven. De lijm die mensen en organisaties bij elkaar brengt én houdt.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op LinkedIn om niks te missen!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp